A FIDESZ és a KDNP taggyűléseinek egyhangú határozata által a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt közös képviselő-jelöltje lett Kiss Róbert az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség XVIII.kerületi elnöke, aki 6.számú egyéni önkormányzati választókerületben méretteti meg magát.

Kiss Róbert 1982-ben született Budapesten. 2001-ben érettségizett a Kossuth Lajos Gimnáziumban, diplomáját pedig az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szerezte meg teológia szakon. Politikai szerepvállalását a Kereszténydemokrata Néppártba kezdte majd 2009-ben csatlakozott a FIDESZ kerületi csoportjához és megalapította az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség XVIII.kerületi szervezetét, amelynek elnöki feladatait a mai napig ellátja.

Jelenleg pedagógusként dolgozik ezenkívül a XVIII.kerületi önkormányzat szociális és lakásügyi bizottságának külsős tagja.

Szerző: keresztenydem  2010.08.13. 02:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenydemokrata.blog.hu/api/trackback/id/tr522218163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása