Olyan Szombathelyet szeretnénk, ahová visszajönnek a fiatalok, mert munkahelyek vannak, mert magas színvonalú az oktatás – hangoztatta Puskás Tivadar, a Fidesz–KDNP pártszövetség polgármesterjelöltje, amikor a szombathelyi városháza előtt bemutatta a pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjeit.

Olyan várost szeretnénk, ahol az egészséges élet feltételei adottak, ahol magas színvonalú az egészségügy – fűzte hozzá a korábban mentőorvosként dolgozó kereszténydemokrata politikus, aki tavasszal Szombathely 1-es számú választókerületében egyéni országgyűlési képviselői mandátumot szerzett.

Szavai szerint a kétezer éves Szombathely egy „vezetett város”, az önkormányzati munkát azonban hitvallásuk szerint lehet jobban csinálni, ezért vállalták a feladatot, melynek valóra váltásához két dolgot, munkát és becsületet ígérnek.

A Fidesz–KDNP szövetség mind a 14 szombathelyi egyéni választókörzetben állít jelöltet; döntő többségük a jelenlegi képviselő-testületnek is tagja. Szombathelyen a Fidesz–KDNP jelöltjeit a Fidelitas, a Pro Savaria Egyesület és számos más civil szervezet is támogatja. A támogatottságot demonstrálták azzal is, hogy a rendhagyó sajtótájékoztatón a jelöltek mögött a városháza lépcsőjén tucatnyi szimpatizáns is felsorakozott a szemerkélő, majd szakadó eső ellenére.

MTI

Szerző: keresztenydem  2010.08.17. 03:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenydemokrata.blog.hu/api/trackback/id/tr582227063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása