2011. május 14-én, szombaton megalakult az IKSZ tiszafüredi csoportja.Az alakuló ülésen az IKSZ részéről ellátogatott hozzánk Gaal Gergely elnökhelyettes, és Korbeák György, a szövetség Észak-Alföldi Régióért felelős alelnöke.

A délután 17 órakor kezdődő rendezvényen először Gaal Gergely beszélt az IKSZ-ről, annak szervezeti felépítéséről, struktúrájáról, célkitűzéseiről, megvalósult programjairól, majd a délután során felmerült kérdések megválaszolására is sor került.

A kötetlen beszélgetés előtt megalakult a 10 főből álló tiszafüredi csoport. Korbeák György levezető-elnök örömét fejezte ki, egyben támogatásáról biztosította a szervezetet. Bízik benne, hogy még több településen szerveződik az IKSZ ebben a megyében. 

Gratulálunk az újonnan megalakuló szervezetnek!

Szerző: keresztenydem  2011.05.31. 03:14 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenydemokrata.blog.hu/api/trackback/id/tr542945074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása