Pestszentimre-Pestszentlőrinc azon lakói akik valamilyen formában részesülnek a közétkeztetésből azok naponta kénytelenek azzal szembesülni, hogy olyan ételért kell fizetniük ami ehetetlen.

Ez a állapot december óta jellemző a kerületi közétkeztetésre amikor is bekövetkezett a közétkeztetés tekintetében a szolgáltatóváltás. A szolgáltatóváltást a kerület vezetői azzal indokolták, hogy általa az érintettek sokkal jobb minőségű ételt fognak kapni. Az étel minősége azonban nem jobb lett, hanem sokkal rosszabb. Azóta rendszeresen előfordul, hogy az a étel amiért a kerületiek fizetnek az vagy savanyú vagy sótlan vagy büdös vagy különböző bogarak fedezhetőek fel benne.

A tarthatatlan helyzetet érzékelik az önkormányzat vezetői is akik részéről minden aktuális hónapban elhangzik az a ígéret, hogy a következő hónapra rendezni fogják a kialakult helyzetet. De az ígérgetésekből eddig cselekvés nem lett azaz a helyi szocialisták a mai napig képtelenek voltak a helyzet megoldására így a kerületiek közétkeztetés címszó alatt továbbra is olyan ételt kapnak a pénzükért ami emberi fogyasztásra alkalmatlan.

A legújabb ígéret szerint iskolakezdésre azaz szeptember 1-re rendeződni fog a helyzet. A Kereszténydemokrata szerkesztősége őszintén reméli, hogy ez a újabb ígéret meg is fog valósulni amelynek következtében a kerületiek olyan ételt fognak kapni a pénzükért ami már emberi fogyasztásra alkalmas.

Amennyiben ez a ígéret se valósul meg úgy a Kereszténydemokrata szerkesztősége arra bátorít mindenkit, hogy abban az esetben mondják le a közétkeztetésben való részvételüket.

Szerkesztőség

Szerző: keresztenydem  2010.08.08. 03:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenydemokrata.blog.hu/api/trackback/id/tr202206649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása